Lunchkaart-1

VOORGERECHTEN € 11.00

CARPACCIO MET GORGONZOLA EN PEER

VAN RUNDERHAAS MET ANTICUCHO SAUS, GEPOFTE QUINOA, GEZOUTEN CASHEWNOOT, GORGONZOLA, GESTOOFDE RODE PEER EN PEPER

KLASSIEKE RUNDERCARPACCIO

MET HUISGEMAAKTE BASILICUMPESTO, GEBRANDE PIJNBOOMPITTEN, GERASPTE PARMEZAANSE KAAS EN RUCOLA

TARTAARTJE VAN POMPOEN

MET EEN CURRY VAN RODE- EN GROENE PEPER, CITROEN MASCARPONE CRÈME, SNIJBOON, DUNGESNEDEN LENTE-UI, KANEELIJS, GEFRITUURDE KATAIF MET BOUILLON VAN KURKUMA EN SEREH

VEGETARISCHE MINI BURGER

BIETENBUN, PORTEBELLA GEVULD MET DUXELLES, GORGONZOLA, AVOCADO, RODE STOOFPEER, TOMATENRELISH MET RODE PEPER EN GEFRITUURDE UIENRING

GEBRANDE COQUILLES EN ZALM

LICHT GEMARINEERD, GESERVEERD MET KROKANT GEBAKKEN STOKWORST GEVULD MET OLD AMSTERDAM MET EEN PITTIGE SALSA VAN GEPOFTE CHERRYTOMAAT EN PAPRIKA, INGELEGDE VENKEL, KRUIM VAN WASABINOOT EN DRESSING VAN HOISIN EN SOJA.

CEVICHE VAN ZEEBAARSFILET

MET ROZE PEPER, YUZU EN LIMOENSCHAAFSEL EEN FRISSE KRUIDENSALADE, DOPERWTENCRÈME, KROKANTE KAPPERTJES, GEPOFTE RIJST, WAKAMÉ EN ZOETZURE PREI

LICHT GEMARINEERDE ZALM

IN SOJA EN CHILIVLOKKEN, CRÈME VAN KNOLSELDER, DUN GESNEDEN GROENTEN MET KOMKOMMERLINTEN EN SESAM, RADIJSJES, EIGENGEMAAKTE TZATZIKI, WAKAMÉ, KROKANT NAANBROOD EN PITTIGE POPCORN

SALADE VAN WITLOOF

WITLOOF, ROODLOOF EN RODE BIET MET IN SRIRACHA PITTIG GEMARINEERDE GAMBA’S EN PONZU SAUS, VERSCHILLENDE SOORTEN RAUWE BIET, SESAMVINAIGRETTE, SESAMKROKANTJE EN EEN SALSA VAN GEGRILDE ANANAS EN PUNTPAPRIKA (KAN OOK ZONDER GAMBA’S)

SOEPEN € 7.50

SOEP VAN DE CHEF WISSELENDE SOEP VAN HET SEIZOEN, GESERVEERD MET BROOD EN KRUIDENBOTER

WORTELSOEP GEGARNEERD MET WALNOOT, PARMEZAANSE KAAS EN MET

UITGEBAKKEN SPEKJES, OOK VEGETARISCH TE VERKRIJGEN, GESERVEERD MET BROOD EN KRUIDENBOTER

HOOFDGERECHTEN

VLEES € 21.00

PROUREUR EN BUIKSPEK

DUO VAN GEGRILDE PROCUREUR EN LANGZAAM GEGAARD EN GEPEKELD BUIKSPEK AFGELAKT MET KETJAP – APPELLAK GESERVEERD MET ZWARTE BONEN MET EPAZOTE KRUIDEN, GEBAKKEN CHAMPIGNON MET GROENE ASPERGE, CAJUN AARDAPPEL RÖSTI EN LICHT ZOETE BALSAMICO JUS

GEBAKKEN EENDENBORST

FILET MET SMOKEY BBQ KRUIDEN, DAHL VAN ZWARTE LINZEN, RODE PEPER EN KURKUMA, COURGETTE EN PREI GEGAARD IN ZOETE CHILI EN RODE PEPER.
CHIPS VAN BIETJES GESERVEERD MET EEN JUS VAN SINAASAPPEL ZESTES, DRAGON EN DEVENTER KOEK

GEGRILDE DIAMANTHAAS

MET EEN TORENTJE VAN GEGRILDE GROENTEN, GEVULDE CHAMPIGNON MET EEN PUREE VAN AARDAPPEL EN KNOLSELDERIJ, TRUFFELKROKETJE GESERVEERD MET ROMIGE CHAMPIGNONSAUS EN CHIPS VAN PASTINAAK

RUNDERWANG

LANGZAAM GEGAARD IN ZIJN EIGEN JUS, AARDAPPELGRATIN MET OUDE KAAS EN ZONGEDROOGDE TOMAAT, GEGRILDE PASTINAAK EN ROMIGE PEPER JUS DE VEAU

GENTSE WATERZOOI

GEVULDE HALVE GEGRILDE COURGETTE MET EEN STOOF VAN KIPPENDIJEN, WORTEL, SELDER, AARDAPPEL, AJUIN EN LOOK GEGAARD. GESERVEERD MET POM NOISETTES, KORIANDER EN PITTIGE KNOFLOOKMAYONAISE

VIS € 19.00

ZALM

OP DE HUID GEGRILD MET KRUIDENKORST, SPAGHETTI VAN WORTEL EN COURGETTE IN ROMIGE WITTE WIJN SAUS VAN MIRIN EN SEREH, RUCOLA, GERASPTE PARMEZAANSE KAAS EN GROENE KRUIDENOLIE

GENTSE WATERZOOI

GEVULDE HALVE GEGRILDE COURGETTE MET EEN STOOF VAN VIS, WORTEL, SELDER, AARDAPPEL, AJUIN EN LOOK GEGAARD. GESERVEERD MET POM NOISETTES, KORIANDER EN PITTIGE KNOFLOOKMAYONAISE

CATCH

WISSELEND VISGERECHT NAAR HET AANBOD VAN HET SEIZOEN MET BIJPASSEND SAUS, GESERVEERD MET EEN CREME VAN ZOETE AARDAPPEL EN WORTEL, GESTOOMDE SEIZOENS-GROENTEN, KLASSIEKE WITLOOFSALADE, DIKKE FRIETEN MET SCHIL MET BRANDER MAYONAISE

VEGETARISCH € 17.00

WELLINGTON

VAN SPINAZIE, WALNOTEN, DUXELLES EN BUFFELMOZZARELLA MET EEN SALADE VAN QUINOA, KOMKOMMERLINTEN EN ZONGEDROOGDE TOMAAT MET SESAM EN HONING KETJAP DRESSING

KNOLSELDER

IN DORDOGNE KRUIDEN EN OLIJFOLIE SOUS-VIDE GEGAARD, MET VERSCHILLENDE SOORTEN GEGRILDE GROENTEN, GETOURNEERDE ZOETE WORTEL, LINZEN, KNOLSELDERPUREE EN EEN SAUS VAN GEPOFTE PAPRIKA EN TOMAAT

RISOTTO

MET GEGRILDE COURGETTELINTEN EN ASPERGE, GEROOSTERDE BOSPEENTJES EN PEPER, DOPERWTEN, PITTIGE MEXICAANS TOMATEN- PAPRIKA SALSA MET MAIS, CRÈME FRAICHE VAN LIMOEN EN SELDER, RUCOLA EN GEGRILD NAANBROOD

BIJGERECHTEN LOS TE BESTELLEN

BROOD VAN ALLES, WARM BROOD MET BOTER, TAPENADE EN AIOLI 5.50

RÖSTI MET CAJUNKRUIDEN EN AIOLI 3.00

VERSE FRIETEN MET SCHIL MET BRANDER MAYONAISE 3.50

GEBAKKEN SEIZOENSGROENTEN MET LOOK EN CHILI 3.00

GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET OESTERSAUS EN LENTE-UI 3.00

“DAHL”, LINZEN IN CURRY MET RODE PEPER EN KORIANDER 3.00

GEMENGDE SALADE MET DRESSING, PARMEZAANSE KAAS EN PIJNBOOMPITTEN 3.00

NAGERECHTEN € 8.00

CHEF’S EIGENWIJZE “TIRAMISU”

CREME BRULEE VAN KOFFIE EN CARAMEL AFGEBRAND MET RIETSUIKER, CREME VAN MASCARPONE, AMARETTO EN AMANDEL, KRUIM VAN GEROOSTERDE AMANDEL EN LANGE VINGERS MET EEN MACARON GEVULD MET PURE CHOCOLADE EN KANEELIJS

PURE CHOCOLADE NUTELLA BROWNIE

MET EEN MOUSSE VAN PURE CHOCOLADE EN KOKOS, LOLLY VAN HAZELNOOTBOTER GESERVEERD MET WARME CHOCOLADESAUS EN WITTE CHOCOLADE IJS

WITTE CHOCOLADE CHEESECAKE

MET EEN GELEI VAN CRANBERRY, LUCHTIG SCHUIM VAN BRAMEN EN SLAGROOM, BLACKCURRENT IJS, FRAMBOZENSAUS EN VANILLE WHIPPED CREAM

BRUSSELSE WARME WAFEL

MET EEN ROMIGE VANILLE CRÈME, GEMARINEERDE BOSBESSEN IN SINAASAPPELLIKEUR, WARME KARAMELSAUS EN VANILLE-IJS

HUISGEMAAKTE MACARONS

3 VERSCHILLENDE SOORTEN GEVULD MET CHOCOLADECRÈME, VANILLE BANKETBAKKERSROOM EN HAZELNOOTCRÈME MET VERSCHILLENDE SOORTEN ZOETE TOPPINGS EN SAUZEN.

WARME RODE STOOFPEERTJES

MET GORGONZOLA, VIJG EN BALSAMICO GESERVEERD MET EEN CRUMBLE VAN HARDE WENERDEEG EN AMANDEL EN EEN WARME SABAYON VAN WITBIER

ALTIJD GOESTING € 16.00

MET VERSE FRIETEN MET SCHIL EN MAYONAISE

CHEESE/BURGER WITTE- OF BRUINE BUN

GEGRILDE HUISGEMAAKTE RUNDERHAMBURGER MET BACON, TOMATEN, AUGURK EN RODE UI. GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE SAUS EN SALADE

KIPBURGER WITTE- OF BRUINE BUN

GEGRILDE KIPBURGER MET TOMATEN, AUGURK, RODE UI EN KERRIEMAYONAISE GESERVEERD MET SALADE

VEGETARISCHE BURGER WITTE- OF BRUINE BUN

BURGER MET TOMAAT, MOZZARELLA EN PESTO GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE SAUS EN SALADE

PULLED PORK WITTE- OF BRUINE BUN

LANGZAAM GEGAARD EN GEMARINEERDE VARKENSPROCUREUR GESERVEERD OP EEN HAMBURGERBOL MET KLASSIEKE KOOLSALADE EN SMOKEY BBQ SAUCE EN SALADE

KLASSIEKE VLAAMSE STOOF

MET DONKER BIER GEGAARD, WITTE AJUIN, CHAMPIGNONS, GROVE MOSTERD AFGEBONDEN MET ZUURDESEMBROOD. GESERVEERD MET KLASSIEKE WITLOOFSALADE EN BRANDER MAYONAISE

SATÉ AJAM

MALSE OP OOSTERSE WIJZE GEMARINEERDE KIPSATÉ, MET HUISGEMAAKTE ZOETZURE KOMKOMMER, PINDASAUS EN SALADE

MAALTIJDSALADES € 13.00

GEMENGDE SALADE MET TOMAAT, KOMKOMMER, PAPRIKA, RODE- EN BOSUI EN DRESSING

ONZE SALADES WORDEN GESERVEERD MET BROOD EN KRUIDENBOTER.

U KUNT OOK VERSE FRIETEN MET SCHIL EN MAYONAISE BESTELLEN IN PLAATS VAN BROOD VOOR 2.00

GEITENKAAS

WARME GEITENKAAS, WALNOTEN, CHIOGGIA BIET, RADIJS, APPEL EN RODE PORTSTROOP

CARPACCIO

DUNGESNEDEN RUNDERMUIS, RUCOLA, GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN, PARMEZAANSE KAAS EN HUISGEMAAKTE BASILICUM PESTO

VEGETARISCH

GEROERBAKTE SEIZOENSGROENTEN, CHAMPIGNONS, PARMEZAANSE KAAS EN WALNOTEN

PARMAHAM

DUNGESNEDEN PARMAHAM MET TAPENADE, DADELS, WALNOTEN, PIJNBOOMPITTEN EN BALSAMICO-STROOP

SALADE CAPRESE

ECHTE BUFFELMOZZARELLA, CHERRYTOMAAT, CHIOGGIA BIET, PIJNBOOMPITTEN, LENTE-UI EN HUISGEMAAKTE BASILICUM PESTO

SURF EN TURF

IN THAISE MARINADE GEWOKTE OSSENHAAS, GAMBA’S EN PADDENSTOELEN, FIJN GESNEDEN LENTE-UI EN MISO MAYONAISE

GEROOKTE ZALM

GEROOKTE ZALM, KAPPERTJES, RODE- EN LENTE-UI, DILLEDRESSING EN WASABI KRUIM, EXTRA GAMBA’S 3.00

GEROOKTE KIP

GEROOKTE KIPFILET, SEIZOENSGROENTEN, GEBAKKEN CHAMPIGNONS, LENTE-UI EN KERRIE GEMBER MAYONAISE